sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Hier ai äm ögen

Tässä menee kohta maine neulojana, joka ei koskaan bloggaa. Mutta sain äitiltä lainaan käsin veivattavan langankerintämasiinan ja olen ihan fiiliksissä! Lankakakut on nättejä, ja nättiyttä lisää se, että ei ole tarvinut kipeyttää ranteitaan, kun lankaa on kerinyt vyyhdiltä. Viimeisin huivilankaostokseni, Grignascon Merinosilk (100g/1400m, kuvassa ylimpänä) kakkuuntui varmaan n. nelinkertaisessa ajassa verrattuna Hyvillan tekemään vanhaan Nalleen (100g/260m, sininen kakku) tai Vuorelman Vetoon (100g/260m, fuksia kakku). Tosin mieheni uskalsi jo siinä kohtaa pyörittää vähän nopeammin, kun päätettiin opetella paksummilla langoilla ensin.
Värien yhteensopivuus ei ole tarkoituksellista, mutta pitihän nuo nyt kuvata :) Tai kaipa se tarkoituksellista silleensä on, että kaikki noi värit miellyttää omaa silmää ja jostain syystä sitten sopivat keskenäänkin.

Masiina on lainassa perjantaihin asti, ja ajattelin hyödyntää sitä niin paljon kun vaan kerkeää. Helppoudesta ja nopeudesta huolimatta käy tuo homma vieläkin vähän käsiin, vaikkakin eri tavalla kuin käsin keriessä. Noita Nallevyyhtejä on vielä kaheksan sinistä ja yksi musta, ja sitten on muutama sukkalankavyyhti.

Ei kommentteja: