maanantai 7. kesäkuuta 2010

Viimeisillä neulontavoimillaan hän bloggaa!

Tjärve!
Siitähän onkin sitten jo hetkinen, kun olen tänne viimeksi mitään päivittänyt. Nyt ei ole luvassa muuta kuin pikainen tilannekatsaus, koska on menossa niin maan kaikenlaista yhtaikaa. Tää on tämmöinen erikoispostaus yksittäisestä aiheesta, muitakin aiheita on.

Olen ostanut lankaa ihan törkeän paljon. Päätin tykästyä Tico-ticoon, siitä on yhret sukat jo valmiina (ravelryssa, pitäisi näkyä kaikille!), ihan itselleni värkkäsin Amy Tyszkiewiczin Unraveling ribit. Halusin mallin, joka pärjää langan raidoille, ja mielestäni yhdistelmä pelittää. 64 silmukkaa, 70g lankaa, 2,5mm puikot. En tiedä, miten het käyttäytyvät pesussa, mutta toivottavasti hyvin. Lanka oli ihan kiva neuloa, vaikka pientä pörröisyyttä ja halkeilemista olikin havaittavissa. 
Tuntuu mukavalta jalassa, sama fiilis kuin ONlinen Supersocke -langassa. Yllätys sinänsä, koska Supersocke Wellness Colorin värikartassa on muiden muassa Tico-ticon kaikki värit. Koska lanka ilmeisestikin on saksalaista alkuperää, niin mun oli helppo ihastua tähän, vaikka alkuun pelkäsin nykyistä Seiskaveikkalaatua, johon en ole ollut tyytyväinen. 

Ostin sitten kuitenkin ton violetin kudottuani karkkivärin, sinivihreän ja sini-ruskea-valkoisen, ja jos en teekään kahdesta viimeksimainitusta heti itselleni sukkia, niin joudun ostamaan niitä vielä toiset kerät. Kolmannet, jos en niistä toisistakaan saa vielä itelleni aikaseks. Karkkiväristä on jo yhet sukat puikoilla, ja sitä kutoessa rupesi tekemään mieli mehujäätä. Miten voi langan värit saada veden kielelle, ne ei ole edes mun lempivärejäni enkä itte käyttäs tonvärisiä sukkia!

Jännä, miten ennakko-odotukset (=ei tartte ainakaan tota ostaa) kääntyy päälaelleen, kun vähän näkee mitä muut on langoista tehny, miten värit käyttäytyy ja noin. Yhtäkkiä huomasin tykkääväni noista väreistä. Sitä likavedessä uitetun näköstä sekavan ruskeeta en kyllä osta. 

Mutta kyllä saa Novita plussaa ny siitä, että vihdoin viimein uskalsivat ottaa ohkasen sukkalangan valikoimiinsa. Mulla vaan alkas oleen tarvetta enemmänkin yksvärisille, kun näitä pätkärääkättyjä ja sekavärisiä on. Paitti ettei sukkalankaa voi olla koskaan liikaa!

Saankohan mä postattua viimeaikasia valmistuneita neuleita ikinä. Niiiin rankkaa linkittää kuva ja ohje.. Noh, koittakaa kestää!

Ei kommentteja: