perjantai 18. kesäkuuta 2010

Sellanen on hyvä neulojan aviomies

Mulla on synttärit tänään, ja kattokaa mitä sain mieheltä lahjaksi :)
Aidot ja ehdat Succaplokit! Okoko, mies kysyi mitä mä haluaisin synttärilahjaksi, ja sanoin että tollaset, missä ois saksanpaimenkoiran kuva. Niin se sitten tilas :) Tuli tuettua suomalaista yrittäjyyttä, kierrätysmateriaalien käyttöä, ja sukkahullulla on nyvvihdoinkin sitten välineet esitellä valmiita tuotoksia asiallisesti. On mulla hyvä mies <3 Tietysti tää on vähän sama kun jos mä ostaisin jotain tietokonejuttuja sille, eli lahjan käyttötarkoituksesta ei mitään tajua, mutta toinen saa jotain, mistä sille tulee hyvä mieli.
Kuvassa on kumpikin päällekkäin. Ripustin noi keittiön seinälle, kun oli sopiva ruuvi, ja kyllähän noi tavallaan sisustuselementistä menee.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienot. Vieläkö hiukan jaksat odottaa muuta pakettia?

T: KaheliPari

Lintulai kirjoitti...

Ehämmä ole vielä ees ruvennu vartoomaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaheli jätti tänään paketin postiin eli tarkkaile sitä!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa että paketti tuli perille. Tekisi mieli sanoa 'Hää-hää, ikinä et arvaa lähettäjää' mutta elämässälällättely tuppaa kopsahtamaan omaan nilkkaan.

Paketista tosiaan uupuu vyyhti mustaa ristipistolankaa ja jos sulta ei löydy niin hihkaise ja pistään tulemaan. Ajattelin että saapunut paketti on kuitenkin parempi kuin täydellinen, mutta lähettämistä odottava paketti.