maanantai 23. helmikuuta 2009

Hampsterointeja: Kämmekkäät

Koiran jalalle pitävät seuraa Laura Haygoodin palmikkokämmekkäät jostain aivan randomista mohairmuovilangasta, josta ei ole tietoa vyötteenkään vertaa. Kokonaiskulutus 42g ja noi vaaleammanpunaset raidat on oikeasti persikanvärisiä vaaleita oransseja, kun sekalaista pinkkiä kimaltelevaa random-mohairlankaa ei tietenkään riittäny kumpaankin. Mutta saaja tykkäsi ja onhan noi lämpöset. Puikkoina Wolle Rödelin nelosen bambusukkikset ja se siitä. Hamsterigrammoja :)
Tie sitten miten järkevää on grammojen kartutuksen kannalta neuloa mohairtyyppisiä lankoja, mutta jotain noista sekalangoista on tehtävä. Ja yllättävän painavat noi oli, jos miettii, että isoveikasta tehdyt vähän pitempivartiset painaa kuitenkin 90g.

6 kommenttia:

Keittiövaaka kirjoitti...

Pirtsakan väriset - blogisi ulkoasuun sopivat ;)

Lintulai kirjoitti...

Kiitos! Emminä noin pirtsakoita ite, lahjaksi menivät. Ja kyllä kesti hetki tajuta, kuinka pinkki tän blogin tausta oikein on.. oon aiemmin vaa aatellu tätä violettina.

Anonyymi kirjoitti...

kurkkimassa:)

rii kirjoitti...

melko väärin, että sä teet enemmän käsitöitä kun minä! :D

rii kirjoitti...

ja kun ei tähän voi edes soveltaa sitä laatu-korvaa-määrän-tekosyytä.

Mä taidan vaan olla kässälusmu..

Lintulai kirjoitti...

Mä saan paljon anteeksi/aikaseksi kun on hamsterikuu ja joku motivaatio tehdä! Ja toisekseen tää on pisin neuleinspis ikinä, joten täytyy ny hyödyntää.