sunnuntai 18. marraskuuta 2007

Ravelry häämöttää!

Kuvatukseton postaus tällä kertaa, vaikka näytettävää olisi. Coronet valmistui (paitti jonkun pitäs päätellä langanpäät ja muotouttaa se). En saanu sitä lankaa mistään lisää, joten käytin sitten sen violetin, mitä kamerapussukasta jäi. Yllättävän hyvä siitä silti tuli, ja se sopiikin paremmin kaulaliinan kanssa, kun niissä on samaa väriä.

Mutta postauksen pääsyyllinen on ravelry:

Found you!
You signed up on October 27, 2007
You are #49434 on the list.
395 people are ahead of you in line.
9681 people are behind you in line.
83% of the list has been invited so far

Moon ootellu jo ikuisuuden ja ehkä kutsu tulee jo huomenna! Tai viimeistään tiistaina! Alussa oli tosiaan semmoisen 13000 ihmistä mua ennen.. Hyvältä näyttää :)

Muuten neulerintamalle kuuluu Suden joululahjasukkien edistyminen puoleenväliin. Niistä ei kuvia tipu ennen kun joulukuun lopulla sitten, sattuneista syistä. Ja lankakauppavisiitiltä tarttu mukaan Kate Jacobsin Die Maschen der Frauen (mitä ikinä olikaan englanniks) ja sitä olen lueskellu tänään. Kielellisesti ei ole haastava, koska lukeminen sujuu samaa vauhtia kun englanniks ja suomeks. Ja aihepiiri on sopiva ja kiinnostava :) Vielä ku ottaa huomioon, että perjantaina täytynee yhdelle kivalle saksalaistytölle pikkusen neulomista opettaa, enkä osaa kun tasan alkeet saksan neulesanastosta. Kyllä tää tästä :)

Ravelryyyyyyn!

Ei kommentteja: