torstai 8. marraskuuta 2007

Vihdoin jotain näytettävää :)

Sain digikameran haettua postista alkuviikosta, ja nyt voin sitten kuvailla neulomuksiani :) Ensinnä pari kuvaa tekeillä olevasta Knitty.comin Coronet-piposta, jota väkerrän Lana Grossan Mega Stoppinosta.

Reunanauha on melkein valmis, muutama palmikonkierto enää. Tykkään langan väristä ja tykkään palmikoista :) Vaikka on vähän tuommoista kirjavaa, niin kuvio tulee kuitenkin nätisti esiin:


Miksi valitsin tämän mallin: Ensinnä toki aattelin, että yleensä tarvin pipon. Toiseksi halusin palmikkopipon. Sitten tulin aatelleeksi, että pystysuuntaset palmikkoraidat saa mun pään näyttämään ihan kummalliselta (tästä ei ole todisteita, mutta semmoinen mielikuva mulle silti tuli). Kolmanneks halusin edelleen palmikkopipon, ja onneksi löytyi Coronet :) Ja korvien päälle tulee ohjeenkin mukaan kaksinkertainen neule, kun tämä palmikkoreuna käännetään ylös.

Miksi valitsin tämän langan:
Mun lankavarastoni täällä Saksassa ei saa ylittää yhtä tavallista muovikassia, sen päätin. Niinpä pipo pitää tehdä varastolangoista.. *virnu* tosin muovipussissa on vielä vähän tilaa, niin ehkä tilaan tätä väriä lisää. Ei nimittäin ole kuin yksi kerä, ja vaikka Mega Stoppino on nättiä, niin riittoisaa se ei ole (50g/90m).

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oonhan mä muistanu sanoa, että toi lanka on ihanan väristä :)