tiistai 6. marraskuuta 2007

Turveteloa!

Kash niin :) Nyt tämä Lintu sai viimein aikaiseksi neuleblogin. Olen jo pitkään miettinyt, että pitäis, ja ravelryn myötä tää on aika välttämätön :) En ole ihan varma, vaivaudunko kirjottamaan saksaksi tai englanniksi, kun ei mulla ole suomekskaan paljon mitään sanottavaa. En ole ihmeellinen, erikoinen enkä ollenkaan mielenkiintoinen, olen vain uusi.

Tällä hetkellä ravelryyn on pääsemässä n. 8300 ihmistä ennen minua. Ravelry-nappia tuonne sivupalkkiin saatte siis vielä odotella hetken.

Neuleblogin sisimpään olemukseen kuuluu esittely sen kirjottajasta.
  • parikymppinen tytönheitukkaopiskelija Suomesta, mutta nyt bloggailee Tübingenistä, Saksasta, opiskelijavaihdon vuoksi. Ko. henkilö muuten opiskelee germaanista filologiaa ja aikoo isona kääntäjäksi.
  • yllämainittu löysi Tübingenistä lankakaupan kolmantena päivänä saapumisesta.
  • yllämainittu tykkää enemmän pintaneulomisesta kuin kirjoneulomisesta, mutta koska on kaksosmerkkisenä kahtiajakautunut, arvostaa kansanperinnelapasia ja tahtoisi itsekin joskus tehdä jotain yhtä hienoa. Kansasta riippumatta.
  • yllämainittu ole koskaan saanut mitään isompaa tehtyä. Suurimmat projektit ovat olleet kaulaliinoja ja sukkia. Ks. seuraava selitys alla.
  • yllämainittu neuloi aiemmin sen mukaan, kun inspiraatio iski, mutta viimeisin inspiraatio alkoi muistaakseni n. puolitoista vuotta sitten, eikä ole vieläkään ohi. Siinä yksi syy, miksi tämä blogi näki yleensä päivänvalon ikinä.
  • yllämainittu ei tahdo luokitella itseään minkääntasoiseksi neulojaksi, vaan on sitä mieltä, että langalla ja puikoilla saa mitä vaan tehtyä, tietenkin auttaa jos on ohje. Neulonnan saralla "liian vaikea" saa jo olla melkoinen tekele. Jos jollekulle moinen tulee mieleen, niin haaste otetaan vastaan :D

Ei kommentteja: