torstai 15. marraskuuta 2007

Toinen yritys

Löysin onneksi toisenkin lankakaupan, jonka sivuilla oli vielä Mega Stoppinoa sitä piposävyä tilattavissa. Siinä luki kyllä kerän kuvan vieressä, että tilaa äkkiä, varasto hupenee, että saa sitten nähdä. Mutta oli miten oli, niin kerät on euron halvempia kun siellä ei-oota myyvässä kaupassa, ja postikulujen kanssa jää just alle kympin. Muutaman euron siinä säästää, ei haittaa.
Olennaisesti asiaankuuluva seikka on talvi :D Nimittäin täällä Tübingenissä on pikkiriikkisen lunta maassa ja sää on kylmenevään päin. Nätti pipo lämmittäis päässä mukavasti..

Edit: hiihaa. Jo tähän aikaan aamusta sähköpostilaatikossa oli viesti, että sori, ei meillä sitä lankaa oo. Tämä kauppias ilmotti syyksi sen, että mä olin käyttäny hakukonetta (jep, mulla ei ole aikaa yksitellen klikkailla kaikkia saksalaisia nettilankakauppoja auki ja kattoa, onko niissä sitä lankaa, mitä haen) ja päätyny sen kautta niitten vanhalle sivulle. Guugle on hieno keksintö, pystyy hakemaan tietoa menneisyydestä! Saa nähdä jos vahingossa vielä löytyy kolmas kauppa, missä tota lankaa ei oikeesti ole myynnissä, sivuilla vaan lukee niin. Kraaaaaaaaaaaaaaaah...
Seuraavan kerran, ku klikkailen lankaostoksilla, säästyy ainaki näitten kahen kaupan tarkistamiselta.

Ei kommentteja: